| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| DİŞ ÜNİT BAKIM FORMU | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| İBRAHİM |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #2956 Kayıt Tarihi: 12 Jun 08 saat: 23:21Üniversite:: Ege Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | S.a Arkadaşlar diş ünit bakım formu veya bu tarz bir taslağa veya şablona sahip olan bir form var mı elinizde bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem , yardımlarınızı bekliyorum. | ||
| Başa dön |
| ||
| nimet |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4350 Kayıt Tarihi: 23 Mar 10 saat: 04:51Üniversite:: akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | aslında taslağı sen kendin hazırlayabilirsin.ben omü de çalıştığım zaman bir cihazın bakım formu yoksa cihazın başına gidip nesi var nesi yok bakıyordum.mesela; elektrik fiş kontrolü su kontrolü hortumların kontrolü koltuk sağlamlığı vss.. yani cihazda hangi aparatlar varsa hepsini sıra ile yaz. | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | Biraz emek biraz uğraş herkese ve herşeye çok anlam katacaktır Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor