| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Sektörden Haberler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| AB Gençlik Projeleri | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar Ulusal Ajans tarafından ülkemizde düzenlenmekte olan AB Gençlik projeleri bulunmaktadır.Birçok arkadaşımız bu projeleri ya bilmiyor ya da biliyor ama nasıl yapılacağını bilmiyor.Bu konuda siz site üyelerimize yardımcı olmak,bilgilerimi paylaşmak istedim.Ben bu 30 Haziran da Almanyaya Erasmus Staj Hareketliliği projesi kapsamında gideceğim.3 ay kadar bir staj yapacağım.Bundan öncede lisedeyken de Leanardo da Vinci projesiyle yurt dışında mesleki eğitim almaya gitmiştim.Sitemize üye meslek lisesi,myo,üniversite öğrencileri benimle bu konuda irtibata geçsinler.Bu çok güzel bir fırsat sizler için yeter ki yeniliklere açık,araştırmacı olun...(Bu projeler Ulusal ajans destekli oldugu için gideceğiniz ülkedeki harcamalarınızda ulusal ajansın sizlere vereceği hibeyle giderilecektir) msn adresim:mr_metkar@hotmail.com | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor