| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| İşsizlik | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| medikal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #522 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:14Üniversite:: koceli üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar merabalar bizim bu iş sıkıntımız nedir ya 2 seneden beri iş bulamıyorum tecrübe arıyolar ama oda yok malesef ne olcak böyle halimiz bilmiyorum ben bu yönden çok sıkıntılıyım.bir türlü iş bulamadım .bilmiyorum sizlerii kendi mesleğimiz yerine hiç alakası olmayan işlerde çalışıyoruz.Başka işte çalışıcaktık peki neden bu bölümü açmışlar.daha kendi mesleğimizle ilgili işte çalışamadık.Kendi mesleğimden soğumaya başladım artık [ Düzenlendi 29 Mar 08 saat: 15:59 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Askerlik yaptın mı? Ehliyetin var mı? Elektronikle aran nasıl? İş ilanlarını takip ediyormusun kariyer sitelerinden ve bizim forumdan? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | istanbul ankara veya izmirde ikamet edebilirmisin? Staj yaptığın yere girmeyi denedinmi. Bunlar iş bulman için kriterler. Mesala ben de sektorde degilim ama bu siteyi kurdum böylelikle uzak kalmadım sektorden 7 yıldır başka bir iş yapıyorum biyomedikalle alakası yok.Bu ğlkede insalar sevdiği işi değil para kazandığı işi yapmak zorunda :( | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | valla beni bilenler bilir bende 1,5 seneye yakın iş bulamadım çanktı çömlekti ugraştım sonunda gerçek anlamda iş aramaya başladım ve istanbulda bi firmada başladım daha sonra oradan ayrıldım ve 3 haftada 18 firma ile görüştüm sonunda 3 firma çağırdı aynı günde 3 işim vardı ve birini seçtim sana tavsiyem iyi kötü deme biyerde başla küçükte olsa bi firmada iş buluablirsen sonra kendi geliştirdikten sonra bi yerlere geçeme imkanın daha yüksek ama çok önemli bir nokta var ingilizce ve askerlik başarılar | ||
| Başa dön |
| ||
| medikal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #522 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:14Üniversite:: koceli üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yavuz abi meraba ben mustafa kılınç kocaeli ilinde ikamet ediyorum abi askerliğimi yapalı 2 sene oldu 6 senelik ehliyet ve şoförlüğüm var.yani arada engel yok şu anda arçelik lima fabrikasında sözleşmeli olarak çalışıyorumm yani garanti bi işim yok abi ama ne yapmalıyım senin tavsiyelerini bekliyorum abi şimdiden teşekkür ederim.kendine iyi bak | ||
| Başa dön |
| ||
| kafsinkaff |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3564 Kayıt Tarihi: 31 May 09 saat: 02:36Üniversite:: ege üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | s.a abiler bende 1 senedir işsizim izmirde ikamet ediyorum ege biyomedikal bitiridm tavsiyelerinzi neler neler yapabilrim. | ||
| Başa dön |
| ||
| Serhat ÖZTÜRK |
| ||
Biomedical Tekniker![]() Kayıtlı Üye #2969 Kayıt Tarihi: 18 Jun 08 saat: 00:23Üniversite:: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 12 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | size tavsiem arkadasın dediği gibi iyi kötü demein gidin bi sarfcıda baslayın genede baslayın parasız çalısın ghönüllü çalısın gene çalısın çünkü sektöre girmek gercekten zordur.he deyinde seni koltuğa otuturmazlar.. dediğim gibi asılın biraz zahmet çekiceksiniz ama ileride rahat sizi beklior ;) Fokus Medical Teknik Servis Sorumlusu | ||
| Başa dön |
| ||
| ngurates |
| ||
Biomedical Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1494 Kayıt Tarihi: 08 May 07 saat: 08:47Üniversite:: kocatepe ünv. Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Benimde Yeni arkadaşlara tavsiyem iyi kötü demeden bir medikalde muhakkak çalışın size her türlü refarans olacaktır çalışma süreciniz. Türkiye de biyomedikal çok yaygın bir meslek değil hala adını telaffuz edemeyenler var ve iş bulmakda o kadar kolay değil biraz sabır gerekiyor bende mezun olduktan sonra 10 ay farklı bi sektörde çalıştım. 5 ay iş aradım ve Draeger'de Antalya bölge teknik servis ve Ege bölge monitoring IT olarak çalışıyorum. ama kolay olmadı o kadar buralara gelebilmek . ngurates | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor