Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
İşsizlik
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
medikal
29 Mar 08 saat: 15:07
Kayıtlı Üye #522

Üniversite:: koceli üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
arkadaşlar merabalar bizim bu iş sıkıntımız nedir ya 2 seneden beri iş bulamıyorum tecrübe arıyolar ama oda yok malesef ne olcak böyle halimiz bilmiyorum ben bu yönden çok sıkıntılıyım.bir türlü iş bulamadım .bilmiyorum sizlerii kendi mesleğimiz yerine hiç alakası olmayan işlerde çalışıyoruz.Başka işte çalışıcaktık peki neden bu bölümü açmışlar.daha kendi mesleğimizle ilgili işte çalışamadık.Kendi mesleğimden soğumaya başladım artık

[ Düzenlendi 29 Mar 08 saat: 15:59 ]
Başa dön

yavuznuri
29 Mar 08 saat: 16:00
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
Askerlik yaptın mı?
Ehliyetin var mı?
Elektronikle aran nasıl?
İş ilanlarını takip ediyormusun kariyer sitelerinden ve bizim forumdan?

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
Yasin Çağan
29 Mar 08 saat: 16:40
Site Kurucusu

Kayıtlı Üye #1

Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi
21 kez 20 mesajda teşekür aldı
istanbul ankara veya izmirde ikamet edebilirmisin?
Staj yaptığın yere girmeyi denedinmi.
Bunlar iş bulman için kriterler.

Mesala ben de sektorde degilim ama bu siteyi kurdum böylelikle uzak kalmadım sektorden 7 yıldır başka bir iş yapıyorum biyomedikalle alakası yok.Bu ğlkede insalar sevdiği işi değil para kazandığı işi yapmak zorunda :(

ilk yap, en iyisini yap , herşey değişsin

Başa dön

Website
rasim yildirim
02 Apr 08 saat: 04:39
ryildirim03

Kayıtlı Üye #136

Üniversite:: 9 eylül
10 kez 10 mesajda teşekür aldı
valla beni bilenler bilir bende 1,5 seneye yakın iş bulamadım çanktı çömlekti ugraştım sonunda gerçek anlamda iş aramaya başladım ve istanbulda bi firmada başladım daha sonra oradan ayrıldım ve 3 haftada 18 firma ile görüştüm sonunda 3 firma çağırdı aynı günde 3 işim vardı ve birini seçtim sana tavsiyem iyi kötü deme biyerde başla küçükte olsa bi firmada iş buluablirsen sonra kendi geliştirdikten sonra bi yerlere geçeme imkanın daha yüksek ama çok önemli bir nokta var ingilizce ve askerlik başarılar
Başa dön

medikal
12 Apr 08 saat: 03:57
Kayıtlı Üye #522

Üniversite:: koceli üniversitesi
yavuz abi meraba ben mustafa kılınç kocaeli ilinde ikamet ediyorum abi askerliğimi yapalı 2 sene oldu 6 senelik ehliyet ve şoförlüğüm var.yani arada engel yok şu anda arçelik lima fabrikasında sözleşmeli olarak çalışıyorumm yani garanti  bi işim yok abi ama ne yapmalıyım senin tavsiyelerini bekliyorum abi şimdiden teşekkür ederim.kendine iyi bak
Başa dön

kafsinkaff
24 Jul 09 saat: 09:20

Kayıtlı Üye #3564

Üniversite:: ege üniversitesi
s.a abiler bende 1 senedir işsizim izmirde ikamet ediyorum ege biyomedikal bitiridm tavsiyelerinzi neler neler yapabilrim.

Başa dön

Serhat ÖZTÜRK
27 Jul 09 saat: 02:54
Biomedical Tekniker

Kayıtlı Üye #2969

Üniversite:: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
size tavsiem arkadasın dediği gibi iyi kötü demein gidin bi sarfcıda baslayın genede baslayın parasız çalısın ghönüllü çalısın gene çalısın çünkü sektöre girmek gercekten zordur.he deyinde seni koltuğa otuturmazlar..
dediğim gibi asılın biraz zahmet çekiceksiniz ama ileride rahat sizi beklior ;)

Fokus Medical Teknik Servis Sorumlusu

Başa dön

ngurates
15 Aug 09 saat: 18:10
Biomedical Teknikeri

Kayıtlı Üye #1494

Üniversite:: kocatepe ünv.
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
Benimde Yeni arkadaşlara tavsiyem iyi kötü demeden bir medikalde muhakkak çalışın size her türlü refarans olacaktır çalışma süreciniz. Türkiye de biyomedikal çok yaygın bir meslek değil hala adını telaffuz edemeyenler var ve iş bulmakda o kadar kolay değil biraz sabır gerekiyor bende mezun olduktan sonra 10 ay farklı bi sektörde çalıştım. 5 ay iş aradım ve Draeger'de Antalya bölge teknik servis ve Ege bölge monitoring IT olarak çalışıyorum. ama kolay olmadı o kadar buralara gelebilmek .

ngurates

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

membran   rapidshare   nanotechnology   Medikal kalibrasyon   HASTABAŞI   Steteskop   biyomedikal kitap   Hastabaşı   Kadir Guler   ecerkan@gmail.com   medikal serhat   atomic structure   laboratuar cihaz   knowledge management   ingilizce   fireworks   aberration   angelous   clinical information systems   Elektroensefalografi   ultrasound   biyomedikal bolumu   gebelik   behcet disease   Biyomedikal Cihaz   biyomedikal servis   Işıkla Bilgi İletimi   endoskopi   Yapay Sinir Ağları   biomedikal is   c clark   eleman   biyomedikal fuarı   court decision   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   qualified medical   bbi   recin   tibbi cihaz onarim   ekg   kullan   Cami ses sistemi   dicom   flash   pacemaker   bunu   myo askerlik durumu   Medikal cihazlar onarımı   information technology   helium neon   kangazi cihazi   biyomedikal teknik servis   marmara biyomedikal   physiologic data   cochlear implant   kal   diyot   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   Ventilatör   biomedical applications   İstanbul Üniversitesi   sst   Hastabaşı monitör onarımı   sterilazyon   bedsite monitor   MONİTÖRÜ   baskent biyomedikal   resistance temperature detectors   biomedical photonics handbook   extension cables   dreamweaver   tibb   hepatit   rezonans   zden   yeditepe biyomedikal   stent   antenler   ananda   HEART FAILURE   Biomedical   uploaded   bedsite   Elektronik kart tamiri   hastabaşı monitörü   m servis   myo elektrik   recent developments   mikro eliza   cristian doppler   Santrüfüj   biomedikal teknikeri   abrasion   olsun   Medikal Lazerler   12v dc   larson   iMMuNOGENETiK   anolog   Tıbbi cihazlar onarımı   ultrasonografi   biomedical image   yazılım   hemogram cihazi   analog   biyomedikal is arama   ba lay   hastane   tıbbi cihaz bakım onarım   sistemi   nanoteknoloji nedir?   benzer   diyaliz cihazi   biyomedikal staj raporu   biyomedikal fuar   medikal   representative   biomedical service manuel   biyomedikal sirketleri   Hastabaşı monitör tamiri   kontrol sistemleri   konvertor   Medicine   tıbbi cihaz fuarı   frekans   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   kangazı cihazı   Devre Analizi   insan kaynaklari   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   belediye anons sistemi   medical diagnostic tools   tıbbi cihaz onarım   arterial doppler   enormous growth   organic solids   radyo vericileri   molecule   indesign   ventilator   tipsozlugu   medikal cihaz tamiri   pankreas   medikal site   kalp   Debimetre   Matlab   ultroson   Tıbbi cihazlar tamiri   biyomedikal sozlugu   atomic force microscope   biyomedikal ebook   esnas   error codes   istanbul biyomedikal   kanm   biomedical research   service capabilities   biyomedikal muhendisligi nedir   DICOM NEDIR   elektrik elektronik   commercialization   paraf   experienced professionals   tsr   ECG meter   bıtırme odevi   tomografi   krypton   molecular imaging   billable hours   organic solvents   paralel   doppler   Nanoteknoloji   biyomedikal nedir?   medikal fuari   input boxes   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   protozoa   kta   katarakt   myo elektrod   Triturus Modül Ayarları   ege biyomedikal   biyomedikal odev   Medicine ebook   biyomedikal muhendisi   Dijital Steteskop   laboratuar cihazlari   biyomedikal muhendisligi   approved products   Teknoloji   notlar   defibrilator   leland   dalgan   biyomedikal servis manueli   Fakoemilsifikasyon   temel elektronik   vhf   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   Tıpta Son Yenilikler   mantar   kavu   tens cıhaz   purkinje   pahal   sanayi   uhf   flowmetre   ethylene oxide sterilization   steren   Merkezi ezan vaaz sistemi   fonksiyonlar   kristal   biomedical materials   Yavuz Nuri Ertas   biyomedikal mühendisliği   Rontgen   processes   nanoscience   hastal   Yasin Doruk Cagan   biyomedikal cihaz teknolojisi   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   vita x   Biyomedikal   biomedical sensors   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   antijen   Respiratory   biyomedikal turkiye   Nanoteknoloji Videoları   Biyomedikal proje   hayati   biyomedikal iş   investors business   anatomi   kimyasal madde   enzim   ritim   contact   faz   hastabaşı mönitörü şeması   kamera   Sintigrafi sistemi   glass corrosion   Gama Kamera   daha   kısa dönem askerlik   signals   biomedikal cihaz   narak   Biyomedikal cihaz teknikerliği   vent   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   ndan daha fazla   opamp   iki yıllıkların askerlik durumu   healthcare knowledge   image processing   Biyoteknoloji   dopler   matris   Polarografi Cihazı   Bilgisayarlı Tomografi   Lazerler   dicom sunum   kanallar   elektro   performance specifications   bakteri   elektronik devre   devre   web sitesi kurulumu   biomedical engineers   neonatal patients   Sintigrafi   doktorlar   Kan Sayım Cihazı   anjiyo   tens   self test   biomedikal   biyomedikal staj   Electronic Stethoscope   spektrofotometre   transduser   biyomedikal teknisyeni   Biyomedikal Cihazlar   vapor density   mamografi   Hastabasi Monitoru   microbiologist   budala   biomedikal engineer   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   biomedical technology and devices handbook   medikal ebook   programlar   akdeniz biyomedikal   sized computers   biyomedikal sirket   common myths   PASC   medikal şirket sitesi   biomedical turkey   power generators   temizlik   zamana   Acıbadem Hastanesi is   Dikey Geçiş   Tomografide kanser riski   steve jobs   bacterial strain   Defibrilatör   web sitesi açtıracam   Defibrator   DİCOM   Nanoteknoloji Videolari   dummies   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   dr lee   ophthalmic   mekanik   biotech   kisa donem askerlik   Nanoteknoloji Nedir   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   Pnömatik   tansiyon   biyomedikal makale   radan   sirketime site   electrode   kontrol   radyografi Pozisyonlar   service diagnostics   elektronik devreler   Tıpta Son   ba lam   biyomedikal kariyer   e107 Forum Teşekür Eklentisi   kontroll   biyomedikal tez   nihon kohden   ultrasonik   adobe   piller   biyomedikal bölümü   Biyomedikal Teknikeri   Biomedical Engineering   Radyoloji   test c   Ultrason   elektrik   geli   medikal cihaz   tibbi cihaz bakim   hammacher   akustik   biyomedikal insan kaynaklari   cerrahi   biyomedikal eleman   yans   ameliyat   polar molecule   dikey gecis   analiz   biotechnology   renkli doppler   tiroid   medikal fuar   rmada   biyomedikal is   extrasystoles   enerji   yeni bir   puritan bennett   Otomatik Film Banyo Cihazı   onarımı   character behavior   Acıbadem Hastanesi iş   hasta başı monitörleri   biyomedikal fuari   Medikal Araçların Tanımı   işlemsel Yukseltecler   standart   management flow   tıbbi cihaz bakım   doku   bilgisayarlar   biyomedikal is ara   english isbn   avantaj   multilayer perceptron   Hastabasi   lamak   makine   Biyomedikal Nedir   gerilim   ac power   m elektronik   medikal fuarı   Elektronik   ethics   biyomedkal is