Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: İş Arayan Meslektaşlar

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
Staj isteği (Fizik bölümü 4. sınıf)
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
mcguiver
12 Mar 08 saat: 16:09
Kayıtlı Üye #2497

Üniversite:: Trakya Üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Öncelikle herkese merhabalar foruma yeni katılmış bulunmaktayım..
Trakya üniversitesi fizik bölümü 4. sınf öğrencisiyim 2. sınıftan itibaren elektroniğe ilgimi farkedip bunu geliştirdim temel,sayısal elektronik derslerini aldım ve konularına hakimim su an pic programlamayla ugrasıyorum ve bitirme ödevimi bu konu üzerine vereceğim, gecen yıl TAEK de stajımı bitirdim bu sene ise medikal elektronik sektöründeki firmalarda staj yapmak ve sonrasında bu tür firmalarda calışma isteğim var..
Konu hakkında beni aydınlatır ve yon gösterirseniz sevinirim sizce elektronik
konularına hevesli bir fizikçinin böyle bir sektörde iş bulma ihtimali nedir?
Başa dön

yavuznuri
12 Mar 08 saat: 16:16
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
Arkadaşım üyeliğin hayırlı olsun öncelikle..
Elektroniğe meraklı olmanı ve araştırmalarını tebrik ederim ve sana bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. Öncelikle stajını nerede yapmayı düşünüyorsun? Ayrıca fizikte de kendini geliştirdiysen master yapmayı düşünmüyormusun bir alanda?

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
Bu mesaja 1 kez teşekür edildi
mcguiver
12 Mar 08 saat: 16:34
Kayıtlı Üye #2497

Aslına bakarsanız yuksek lisans benim pek ilgimi cekmiyor somut seylerle ugrasmamak gibi alışılagelmiş kopyala yapıştır zihniyet gibi gelior tabiki bu benim dusuncem ..kendi alanında kendi ufkunu yeterince geliştirmiş kişiler olabilir ne mutlu onlara ama ben düşünmüyorum..biraz uzun bi cevap oldu ama kusra bakmayın bu tarif ettiklerimden bazı üniversitedelerde oldugu gibi bizdede bolca varda o yuzden gördüm ve düşüncem yapmamak yonunde oldu..

Stajımı yapabileceğim bi yer yok suan aklımda istnbul sınırları içinde olursa ulaşım bakımından iyi olur..bu ara bi fuar var tüyapda ona katılmayı ve firmalarla görüşmeyi katılamazsamda en azından broşürlerini temin edip sonradan bi görüşme ayarlamyı düşünüyorum..
Başa dön

yavuznuri
12 Mar 08 saat: 17:36
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
sen o tüyapta olacak expomed fuarına git ve oradaki 10larca firmadan istediklerinle staj için görüş bunun dışında sana bende bir staj ayarlamak konusunda yardımcı olabilirim belki...tanıdığım bir firma tr çapında sattığı cihazların teknik servislerini veriyor..istersen haberleşelim..ama sen gene de fuarda iletişim kurup belli alan üzerine çalışanlarda staj yapmak istersen o daha mantıklı olabilir..

ayrıca master konusundaki görüşlerine kısmen katılmıyorum çünkü bazı üniversitelerde ortaya somut ürünlerin konulduğu master çalışmaları yapılıyor..

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
mcguiver
13 Mar 08 saat: 03:08
Kayıtlı Üye #2497

Master konusunda evet haklısınız herkesin düşüncesi farklı olabilir belki ilerde mantıklı bi uğraş içerisinde olabilir..

Fuar konusunda katılmayı istiyorum fakat katılamazsam broşurlerini edinip sonradan iletişime geçeceğim malum vize dönemi yaklaştı ve edirnede okuyorum..

Sizinle iletişime geçebileceğim bi yol söylerseniz(msn,tel,vs..) sizin önerdiğiniz firmaylada gidip görüşmek isterim..
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

angelous   biomedical applications   commercialization   purkinje   mamografi   Nanoteknoloji   biyomedikal muhendisligi   sanayi   esnas   billable hours   ultrasound   Medikal Araçların Tanımı   test c   processes   biyomedikal servis manueli   Biyomedikal cihaz teknikerliği   input boxes   approved products   sized computers   narak   ingilizce   self test   biyomedikal sirketleri   biomedical image   tipsozlugu   hastabaşı mönitörü şeması   vent   sirketime site   behcet disease   defibrilator   tsr   Biyomedikal proje   tıbbi cihaz onarım   doku   Biomedical Engineering   biyomedikal is arama   Ultrason   Electronic Stethoscope   biyomedikal fuarı   glass corrosion   ritim   atomic structure   Santrüfüj   biyomedikal odev   biyomedkal is   onarımı   power generators   Hastabaşı monitör tamiri   ultrasonik   Sintigrafi   biyomedikal bolumu   recent developments   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   molecule   nanoscience   biyomedikal muhendisi   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   biyomedikal insan kaynaklari   sistemi   hammacher   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   medikal şirket sitesi   insan kaynaklari   rmada   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   Tıbbi cihazlar onarımı   kalp   yeni bir   Steteskop   12v dc   Tomografide kanser riski   Acıbadem Hastanesi iş   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   elektrik elektronik   hepatit   krypton   uhf   extrasystoles   biyomedikal turkiye   english isbn   investors business   Biomedical   kavu   m servis   hastabaşı monitörü   biyomedikal servis   biomedical turkey   uploaded   ecerkan@gmail.com   ege biyomedikal   Medikal Lazerler   tibbi cihaz onarim   Hastabasi   kullan   bbi   ananda   zden   dreamweaver   Dikey Geçiş   extension cables   kanallar   clinical information systems   HASTABAŞI   ECG meter   Ventilatör   elektro   Medicine   yazılım   faz   tens   biyomedikal sozlugu   Sintigrafi sistemi   ameliyat   MONİTÖRÜ   endoskopi   microbiologist   rezonans   tıbbi cihaz bakım onarım   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   biyomedikal tez   adobe   matris   membran   biomedikal engineer   biotechnology   Yapay Sinir Ağları   mekanik   yans   Tıpta Son Yenilikler   common myths   diyot   DİCOM   biomedical technology and devices handbook   biyomedikal mühendisliği   biyomedikal iş   Nanoteknoloji Videolari   biyomedikal staj raporu   konvertor   frekans   rapidshare   diyaliz cihazi   vhf   temel elektronik   leland   steren   PASC   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   biyomedikal kariyer   biyomedikal ebook   pacemaker   devre   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   anatomi   Biyomedikal Cihazlar   Pnömatik   biomedikal teknikeri   m elektronik   stent   notlar   dicom   experienced professionals   web sitesi açtıracam   biomedikal   kanm   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   representative   biomedical materials   information technology   physiologic data   Triturus Modül Ayarları   ophthalmic   biyomedikal teknik servis   biyomedikal makale   larson   Acıbadem Hastanesi is   Medicine ebook   tıbbi cihaz bakım   iki yıllıkların askerlik durumu   ac power   myo elektrik   atomic force microscope   tibb   katarakt   Merkezi ezan vaaz sistemi   signals   ultroson   zamana   flash   bıtırme odevi   medikal cihaz   paralel   akdeniz biyomedikal   multilayer perceptron   Medikal kalibrasyon   makine   elektronik devre   medikal fuari   qualified medical   management flow   antenler   vapor density   biyomedikal teknisyeni   ethylene oxide sterilization   Tıbbi cihazlar tamiri   ethics   kangazi cihazi   tomografi   biomedikal cihaz   Matlab   medikal site   bacterial strain   yeditepe biyomedikal   temizlik   knowledge management   nihon kohden   Nanoteknoloji Videoları   Radyoloji   kristal   Devre Analizi   molecular imaging   eleman   tıbbi cihaz fuarı   Elektronik kart tamiri   nanoteknoloji nedir?   paraf   belediye anons sistemi   recin   biomedical research   Cami ses sistemi   steve jobs   pahal   medikal fuarı   dr lee   biyomedikal fuari   avantaj   dopler   radan   organic solids   hayati   marmara biyomedikal   Kadir Guler   bilgisayarlar   gerilim   hemogram cihazi   standart   neonatal patients   Tıpta Son   myo elektrod   Rontgen   bedsite   Biyomedikal Teknikeri   gebelik   medikal serhat   kisa donem askerlik   anolog   ventilator   Defibrator   kamera   biyomedikal eleman   web sitesi kurulumu   sterilazyon   biomedical sensors   ekg   kontrol   organic solvents   Biyomedikal Nedir   character behavior   enerji   tibbi cihaz bakim   helium neon   dummies   hastal   ba lay   abrasion   biomedical service manuel   biotech   Bilgisayarlı Tomografi   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   Işıkla Bilgi İletimi   vita x   biyomedikal nedir?   Biyomedikal Cihaz   biomedikal is   medikal ebook   performance specifications   Debimetre   biyomedikal is   daha   Nanoteknoloji Nedir   hasta başı monitörleri   electrode   Otomatik Film Banyo Cihazı   analiz   cochlear implant   DICOM NEDIR   medical diagnostic tools   Yavuz Nuri Ertas   Medikal cihazlar onarımı   transduser   renkli doppler   court decision   antijen   fireworks   Respiratory   error codes   resistance temperature detectors   ultrasonografi   olsun   pankreas   İstanbul Üniversitesi   Teknoloji   elektrik   bakteri   hastane   Hastabaşı   istanbul biyomedikal   doktorlar   aberration   service capabilities   Hastabaşı monitör onarımı   laboratuar cihazlari   nanotechnology   lamak   biomedical engineers   biyomedikal sirket   Defibrilatör   akustik   Biyomedikal   opamp   biyomedikal is ara   biyomedikal kitap   bunu   baskent biyomedikal   Biyoteknoloji   cristian doppler   enormous growth   budala   Polarografi Cihazı   kısa dönem askerlik   radyo vericileri   fonksiyonlar   flowmetre   myo askerlik durumu   kal   Elektronik   piller   biyomedikal bölümü   Dijital Steteskop   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   benzer   medikal   biyomedikal muhendisligi nedir   enzim   tens cıhaz   radyografi Pozisyonlar   Fakoemilsifikasyon   polar molecule   image processing   kimyasal madde   medikal fuar   Yasin Doruk Cagan   Hastabasi Monitoru   e107 Forum Teşekür Eklentisi   tansiyon   kangazı cihazı   Kan Sayım Cihazı   Lazerler   arterial doppler   ba lam   mikro eliza   anjiyo   healthcare knowledge   contact   programlar   laboratuar cihaz   işlemsel Yukseltecler   spektrofotometre   elektronik devreler   biyomedikal fuar   geli   Gama Kamera   analog   iMMuNOGENETiK   c clark   biyomedikal staj   HEART FAILURE   dikey gecis   bedsite monitor   doppler   kontrol sistemleri   service diagnostics   kta   indesign   kontroll   puritan bennett   cerrahi   sst   medikal cihaz tamiri   protozoa   Elektroensefalografi   tiroid   biomedical photonics handbook   mantar   biyomedikal cihaz teknolojisi   ndan daha fazla   dalgan   dicom sunum