| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Brain Avtivity Mapping-eeg rythms( BİTİRME TEZİ) | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Volkn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1694 Kayıt Tarihi: 21 Aug 07 saat: 02:44Üniversite:: çukurova üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar merhaba. ELek-Elektro Müh 4,sınıftayım.Bitirme tezi olarakl Brain Activity MApping adlı konuyu aldım.BioMedikal Teknoloji hakkında çok bi bilgiye sahibi diilim ancak stajımı bu alanda çalışan bir firmada yaptığım için merak sardım ve tezi bu doğrultuda seçtim Tezi kısaca açıklamam gerekirse Beynin üretmiş olduğu elektriksel sinyalleri(alpha-teta....v.b evrelerinde) bilgisayar ortamına aktarmak( Matlab aracılığıyla) bu şekilde bir beynin haritası çıkarmak Çalışma esnasında bulduğum kaynakları ve dökümanları sizlerle paylaşmaya çalışıcam umarım birilerinin işine yarar tabi bu arada bu konuyla daha önce ilgilenmiş çalışmışyada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim Bu ilk kaynak umarım işinize yarar http://rapidshare.com/files/68465405/eeg_rtyhms.rar.html VolkaN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Çukurova ele-elo da 2. sınıflarda merve var, tanıyormusun. O da biyomedikalle ilgilenmek istiyor sanırım. Brain mapping konusunda benim de az çok bilgim var. Sen şu an spesifik olarak ne ile uğraşıyorsun? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | abicim sitemizde de eeg ile ilgili dosyalar mecvut... burada verdiğin dosyaları sitemize paylaşmanızı bekleriz; ileriki aşamalarda hem sitemizde dosyalar hem elinde bulunan dosyalar ve burada bulunana bilgili kişiler sayesinde daha somut adımlar atabilirsin.. teşekkürler! "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Volkn |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1694 Kayıt Tarihi: 21 Aug 07 saat: 02:44Üniversite:: çukurova üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yavuznuri demiş ki ... Çukurova ele-elo da 2. sınıflarda merve var, tanıyormusun. O da biyomedikalle ilgilenmek istiyor sanırım. Brain mapping konusunda benim de az çok bilgim var. Sen şu an spesifik olarak ne ile uğraşıyorsun? Yaklaşık 5 aydır Güzellik merkezlerinde kullanulan Lazerli Epilasyon v.b gibi ürünlerin üretim ve bakımını yapan br şirketin Ar-GE ve üretim bölümünde çalişiyorum.Ürettiğimiz makinaların devrelerini(elektronik kartlarını) ben tasarlıyorum.Dİpllomayı henüz alamadım bi tek bitirme tezi kaldı.Bunu da biomedikal üzerine almak istedim.Bahsettiğin kişiyi tanımıyorum fazla bölüme uğrayamıyorum sadece tezi görüşmek için gidiyorum Mapping konusundaki bilgilerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.Bende daha önce de bahsettiğim gibi bulduğum dökümanları foruma yüklemeye çalışıcam Konuya haki diilim sadece bulduğum kaynaklardan kabaca bilgilerim var.Asıl sorun konuyu tam olarak bitirdikten sonra uygulamaya geçmek.yani matlab kısmı Var olan verileri matlaba nasıl aktarıcamı ve nasıl programlıcam konusunda hiç birfikrim yok Daha önce sizin böyle bir çalışmanız oldumu matlabla? [ Düzenlendi 10 Nov 07 saat: 05:49 ] VolkaN | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor