Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
Brain Avtivity Mapping-eeg rythms( BİTİRME TEZİ)
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Volkn
09 Nov 07 saat: 01:24
Kayıtlı Üye #1694

Üniversite:: çukurova üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Arkadaşlar merhaba.
ELek-Elektro Müh 4,sınıftayım.Bitirme tezi olarakl Brain Activity MApping adlı konuyu aldım.BioMedikal Teknoloji hakkında çok bi bilgiye sahibi diilim ancak stajımı bu alanda çalışan bir firmada yaptığım için merak sardım ve tezi bu doğrultuda seçtim
Tezi kısaca açıklamam gerekirse
Beynin üretmiş olduğu elektriksel sinyalleri(alpha-teta....v.b  evrelerinde)  bilgisayar ortamına aktarmak( Matlab aracılığıyla) bu şekilde bir beynin haritası çıkarmak
Çalışma esnasında bulduğum kaynakları ve dökümanları sizlerle paylaşmaya çalışıcam umarım birilerinin işine yarar tabi bu arada bu konuyla daha önce ilgilenmiş  çalışmışyada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa  yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Bu ilk kaynak umarım işinize yarar
http://rapidshare.com/files/68465405/eeg_rtyhms.rar.html

VolkaN

Başa dön

yavuznuri
09 Nov 07 saat: 07:24
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
Çukurova ele-elo da 2. sınıflarda merve var, tanıyormusun. O da biyomedikalle ilgilenmek istiyor sanırım.

Brain mapping konusunda benim de az çok bilgim var. Sen şu an spesifik olarak ne ile uğraşıyorsun?

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
Kadir
09 Nov 07 saat: 08:27
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
abicim sitemizde de eeg ile ilgili dosyalar mecvut...

burada verdiğin dosyaları sitemize paylaşmanızı bekleriz; ileriki aşamalarda hem sitemizde dosyalar hem elinde bulunan dosyalar ve burada bulunana bilgili kişiler sayesinde daha somut adımlar atabilirsin..

teşekkürler!

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
Volkn
10 Nov 07 saat: 05:48
Kayıtlı Üye #1694

Üniversite:: çukurova üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
yavuznuri demiş ki ...
Çukurova ele-elo da 2. sınıflarda merve var, tanıyormusun. O da biyomedikalle ilgilenmek istiyor sanırım.

Brain mapping konusunda benim de az çok bilgim var. Sen şu an spesifik olarak ne ile uğraşıyorsun?

Yaklaşık 5 aydır Güzellik merkezlerinde kullanulan Lazerli Epilasyon v.b gibi ürünlerin üretim ve bakımını yapan br şirketin Ar-GE ve üretim bölümünde çalişiyorum.Ürettiğimiz makinaların devrelerini(elektronik kartlarını) ben tasarlıyorum.Dİpllomayı henüz alamadım bi tek bitirme tezi kaldı.Bunu da biomedikal üzerine almak istedim.Bahsettiğin kişiyi tanımıyorum fazla bölüme uğrayamıyorum sadece tezi görüşmek için gidiyorum
Mapping konusundaki bilgilerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.Bende daha önce de bahsettiğim gibi bulduğum dökümanları foruma yüklemeye çalışıcam
Konuya haki diilim sadece bulduğum kaynaklardan kabaca bilgilerim var.Asıl sorun konuyu tam olarak bitirdikten sonra uygulamaya geçmek.yani matlab kısmı
Var olan verileri matlaba nasıl aktarıcamı ve nasıl programlıcam konusunda hiç birfikrim yok
Daha önce sizin böyle bir çalışmanız oldumu  matlabla?

[ Düzenlendi 10 Nov 07 saat: 05:49 ]

VolkaN

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

tıbbi cihaz bakım onarım   tibbi cihaz onarim   myo elektrik   gerilim   arterial doppler   ba lam   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   akdeniz biyomedikal   Biyomedikal Teknikeri   organic solids   kisa donem askerlik   service capabilities   larson   biomedical research   biomedikal is   hastane   performance specifications   mamografi   biyomedikal cihaz teknolojisi   investors business   biyomedikal mühendisliği   Acıbadem Hastanesi is   antijen   Pnömatik   cristian doppler   medikal site   multilayer perceptron   biomedical applications   aberration   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   biyomedikal nedir?   endoskopi   Biyomedikal Cihaz   clinical information systems   biyomedikal ebook   yazılım   leland   Biyomedikal Nedir   Ventilatör   tomografi   representative   bıtırme odevi   sistemi   biyomedikal muhendisligi nedir   zamana   english isbn   Biomedical Engineering   biyomedikal fuar   kangazi cihazi   mekanik   doktorlar   biomedical sensors   ethics   dopler   piller   Medikal kalibrasyon   membran   nanoteknoloji nedir?   service diagnostics   sst   diyaliz cihazi   Biyomedikal   Tomografide kanser riski   anolog   Tıbbi cihazlar tamiri   devre   doppler   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   Gama Kamera   microbiologist   Elektronik   Santrüfüj   dicom   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   e107 Forum Teşekür Eklentisi   uploaded   glass corrosion   istanbul biyomedikal   bakteri   molecule   hemogram cihazi   protozoa   kal   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   tsr   Elektronik kart tamiri   biomedical engineers   hasta başı monitörleri   biyomedikal muhendisligi   iMMuNOGENETiK   dummies   dalgan   biyomedikal sozlugu   biyomedikal tez   hastabaşı mönitörü şeması   biyomedikal insan kaynaklari   resistance temperature detectors   adobe   hastabaşı monitörü   nanotechnology   cochlear implant   narak   İstanbul Üniversitesi   indesign   biyomedikal teknisyeni   rmada   steren   ameliyat   medikal fuari   antenler   ethylene oxide sterilization   sirketime site   kontrol sistemleri   krypton   ananda   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   lamak   m servis   kta   nanoscience   kalp   zden   HEART FAILURE   frekans   processes   knowledge management   biomedical turkey   neonatal patients   power generators   medical diagnostic tools   Yasin Doruk Cagan   Debimetre   Hastabaşı   Elektroensefalografi   biomedical technology and devices handbook   enormous growth   web sitesi kurulumu   ritim   dikey gecis   Kadir Guler   akustik   ba lay   elektrik   dreamweaver   medikal fuarı   hayati   helium neon   Defibrilatör   matris   marmara biyomedikal   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   dr lee   puritan bennett   biyomedikal staj raporu   biyomedikal teknik servis   notlar   extension cables   Rontgen   yeditepe biyomedikal   radyografi Pozisyonlar   biyomedikal eleman   biyomedikal kariyer   biyomedikal makale   extrasystoles   information technology   uhf   biyomedkal is   tansiyon   biyomedikal iş   12v dc   angelous   biyomedikal kitap   physiologic data   insan kaynaklari   laboratuar cihazlari   Nanoteknoloji Nedir   test c   approved products   daha   Polarografi Cihazı   dicom sunum   tıbbi cihaz bakım   Dikey Geçiş   Işıkla Bilgi İletimi   gebelik   ndan daha fazla   hepatit   web sitesi açtıracam   bunu   spektrofotometre   biyomedikal servis   character behavior   polar molecule   biyomedikal is arama   Medikal Araçların Tanımı   organic solvents   medikal serhat   Hastabasi   ultrasonik   benzer   qualified medical   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   tiroid   Nanoteknoloji   defibrilator   olsun   fonksiyonlar   ultrasound   flash   input boxes   Sintigrafi sistemi   kanallar   Defibrator   error codes   tıbbi cihaz fuarı   pacemaker   bedsite monitor   image processing   kanm   opamp   biyomedikal servis manueli   atomic structure   Otomatik Film Banyo Cihazı   makine   flowmetre   Ultrason   doku   belediye anons sistemi   kontrol   behcet disease   Yapay Sinir Ağları   tipsozlugu   biomedical materials   PASC   vita x   management flow   radan   rapidshare   Cami ses sistemi   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   hastal   billable hours   ophthalmic   c clark   medikal   biomedical service manuel   pahal   Sintigrafi   biomedikal cihaz   bbi   mikro eliza   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   paralel   eleman   Triturus Modül Ayarları   medikal fuar   HASTABAŞI   kontroll   ege biyomedikal   bedsite   biyomedikal turkiye   signals   Hastabaşı monitör onarımı   biotech   analog   tens cıhaz   ultroson   ultrasonografi   Radyoloji   Hastabasi Monitoru   ekg   experienced professionals   Biyomedikal Cihazlar   anjiyo   esnas   biyomedikal is ara   radyo vericileri   kamera   konvertor   kimyasal madde   enzim   molecular imaging   Hastabaşı monitör tamiri   DİCOM   elektro   Bilgisayarlı Tomografi   tibb   Fakoemilsifikasyon   Electronic Stethoscope   atomic force microscope   contact   transduser   biomedical image   renkli doppler   elektronik devre   budala   myo elektrod   tens   Dijital Steteskop   avantaj   ventilator   common myths   biyomedikal fuarı   Devre Analizi   sanayi   Matlab   pankreas   işlemsel Yukseltecler   biyomedikal staj   medikal cihaz tamiri   programlar   biyomedikal is   biomedikal   standart   ingilizce   recent developments   steve jobs   baskent biyomedikal   tıbbi cihaz onarım   kristal   biyomedikal muhendisi   sterilazyon   biyomedikal fuari   temel elektronik   biyomedikal bolumu   Nanoteknoloji Videoları   Teknoloji   hammacher   Medicine   medikal cihaz   kullan   Yavuz Nuri Ertas   biomedikal engineer   Biyomedikal cihaz teknikerliği   elektrik elektronik   tibbi cihaz bakim   vapor density   Respiratory   biyomedikal bölümü   mantar   vhf   Medicine ebook   electrode   ECG meter   biyomedikal sirket   MONİTÖRÜ   stent   Merkezi ezan vaaz sistemi   commercialization   healthcare knowledge   ecerkan@gmail.com   Tıbbi cihazlar onarımı   elektronik devreler   paraf   Tıpta Son Yenilikler   biotechnology   yans   biomedical photonics handbook   self test   analiz   biyomedikal odev   purkinje   diyot   ac power   yeni bir   iki yıllıkların askerlik durumu   Kan Sayım Cihazı   Biomedical   faz   anatomi   laboratuar cihaz   rezonans   m elektronik   Biyoteknoloji   kangazı cihazı   geli   temizlik   medikal ebook   myo askerlik durumu   biomedikal teknikeri   cerrahi   bilgisayarlar   Acıbadem Hastanesi iş   recin   onarımı   katarakt   fireworks   DICOM NEDIR   vent   kavu   kısa dönem askerlik   abrasion   bacterial strain   Medikal Lazerler   enerji   medikal şirket sitesi   Biyomedikal proje   Steteskop   Lazerler   nihon kohden   sized computers   biyomedikal sirketleri   Tıpta Son   court decision   Medikal cihazlar onarımı   Nanoteknoloji Videolari