Forum
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
Yazar Mesaj
biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:28

Kayıtlı Üye #1189

Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
-ÖNSÖZ-  |OKUMANIZI MUHAKKAK RİCA EDİYORUM|=çok kısa zamanda 60 mesaja ulaşmışım ama nabayım duramıyorum sitede en az günde 3 saat duruyorum çoğu zaman tek olduğum oluyor sitede bunların sebebi kendi bölümümü yansıtması ve bu siteyi çok sevmem neler mi yapıyorum neler yapmıyorum ki!..  hiç bulamasam eski konulara bakıyorum siteyi geziyorum kişilerin istatistiklerine bakıyorum vb.  farklı aktiviteleri çok seviyorum bunda sabah 8 ders başlangıcı akşam 5 ders bitişi olması faktörü çok fazla ben böyle stres atmayı seviyorum sizlerin hepiniz benden daha çok yoruluyorsunuzdur belkide çoğunuz çalışıyor veya yüksek okul okuyor onun için ben böyle aktivitelere devam ediyorum okuldan geldiğim anda yemek bile yemiyorum direk sitenin başına oturuyorum sitenin yenilerinden olmama rağmen farkında olmadan 4 yıldız olmuşun ama ben buyum ve devam edeceğim gerek biyomedikalle ilgili aktiveitler gerekse site ile ilgili aktivitelerim devam edecek!..

ŞİMDİ konumuza gelelim burada sitenin en... diyip bişeyler söyleyeceğiz .:sitenin en büyüğü,sitenin en fazla yazanı,stenin en günceli fln yazabilirsiniz çok zevkli olacağını düşünüyorum...

[ Düzenlendi 11 Mar 07 saat: 12:11 ]

FATİH ŞEN

Başa dön

biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:32

Kayıtlı Üye #1189

BAŞLIYORUZ!:.

sitenin en fazla makale yollayanı ÇAĞAN ABİ!:.

herkes fikirlerini söyleyebilir söyleyen bi dahaki sefere de söyleyebilir buyrun içinizidekiler dışarı çıksın sitedeki kişilerle ilgili yorumlarınızı yapın!

FATİH ŞEN

Başa dön

kadir
11 Mar 07 saat: 12:00
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
21 kez 17 mesajda teşekür aldı
Sitenin en çok mesaj yazanı YAVUZ ABİ!!!!

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
2. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
yavuznuri
11 Mar 07 saat: 15:44
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
25 kez 24 mesajda teşekür aldı
son zamanların en aktif ikilisi;
kadir ile biyofatih

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
biyofatih26
12 Mar 07 saat: 09:33

Kayıtlı Üye #1189

sitenin en çok pm atanı kadir!:)

en den sonra yazacak bişi bulamadınız mı...

sitenin en büyüğü,sitenin en esprilisi,sitenin en çok neşeli konu açanı,sitenin en çok yardımseveri,sitenin en çok tıbbi konularda konu açanı,sitenin en çok aktivitelerini düzenleyen,sitenin en küçüğü,sitenin en yararlıları,sitenin en çok umud vereni,sitenin en gayretlisi,sitenin en gizemlisi,sitenin en çok aktif üye olmak için başvuranı:):):),sitenin en tecrübelisi gibi yazabilirsiniz bu da benden size öneri!

FATİH ŞEN

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

ecerkan@gmail.com   iki yıllıkların askerlik durumu   experienced professionals   transduser   biyomedikal servis manueli   commercialization   sst   molecule   bedsite   sized computers   radan   gebelik   nihon kohden   ventilator   common myths   tıbbi cihaz bakım   yazılım   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   medikal fuar   membran   biomedical research   Acıbadem Hastanesi iş   ethylene oxide sterilization   tipsozlugu   electrode   olsun   kontroll   biomedikal engineer   ultrasound   tibb   neonatal patients   hammacher   biomedical photonics handbook   ritim   biyomedikal tez   microbiologist   Hastabaşı monitör tamiri   c clark   kontrol   atomic structure   uploaded   dicom   kamera   programlar   kavu   arterial doppler   vent   laboratuar cihazlari   dr lee   biomedical service manuel   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   eleman   court decision   laboratuar cihaz   Medicine   ege biyomedikal   input boxes   HASTABAŞI   diyaliz cihazi   krypton   belediye anons sistemi   renkli doppler   biyomedikal nedir?   kalp   narak   konvertor   biyomedikal sozlugu   elektrik   multilayer perceptron   hepatit   spektrofotometre   biyomedikal bolumu   elektronik devreler   biyomedikal teknik servis   Nanoteknoloji Nedir   radyografi Pozisyonlar   Biyomedikal cihaz teknikerliği   doppler   resistance temperature detectors   nanotechnology   hastabaşı mönitörü şeması   zden   kristal   biyomedikal sirketleri   Medikal kalibrasyon   biomedical materials   e107 Forum Teşekür Eklentisi   m elektronik   Biyomedikal Cihazlar   healthcare knowledge   atomic force microscope   medikal fuari   sterilazyon   flash   Otomatik Film Banyo Cihazı   web sitesi açtıracam   Matlab   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   mikro eliza   Teknoloji   tibbi cihaz bakim   hemogram cihazi   larson   medikal cihaz   abrasion   kanallar   temizlik   katarakt   power generators   character behavior   biyomedikal servis   Biyomedikal   dicom sunum   tibbi cihaz onarim   kal   physiologic data   budala   test c   enerji   biotechnology   biomedical turkey   Hastabaşı monitör onarımı   biomedikal is   self test   defibrilator   cristian doppler   biyomedikal staj raporu   indesign   tıbbi cihaz fuarı   Elektronik   Işıkla Bilgi İletimi   extrasystoles   Tıbbi cihazlar tamiri   biyomedikal iş   benzer   medikal   tıbbi cihaz onarım   biyomedikal insan kaynaklari   doktorlar   biyomedikal is ara   Biyomedikal Nedir   Debimetre   extension cables   m servis   tens   matris   devre   onarımı   biyomedikal eleman   istanbul biyomedikal   ba lay   Elektroensefalografi   purkinje   angelous   ndan daha fazla   biyomedikal is arama   hastabaşı monitörü   ultrasonografi   molecular imaging   Defibrilatör   Hastabaşı   PASC   anatomi   Tıbbi cihazlar onarımı   Elektronik kart tamiri   Fakoemilsifikasyon   elektro   organic solids   biyomedikal bölümü   glass corrosion   approved products   organic solvents   performance specifications   Steteskop   Sintigrafi   pacemaker   ananda   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   service diagnostics   billable hours   yans   flowmetre   Triturus Modül Ayarları   Defibrator   Nanoteknoloji Videolari   hastane   Tıpta Son   ultrasonik   biyomedikal fuari   fireworks   elektronik devre   bedsite monitor   kısa dönem askerlik   vhf   Nanoteknoloji   biyomedikal fuar   diyot   marmara biyomedikal   biyomedikal muhendisligi nedir   kanm   Polarografi Cihazı   processes   MONİTÖRÜ   sirketime site   radyo vericileri   Ventilatör   Kadir Guler   recent developments   standart   ultroson   knowledge management   bakteri   Yapay Sinir Ağları   rmada   stent   makine   representative   information technology   dikey gecis   Hastabasi   biyomedikal muhendisi   biyomedikal turkiye   kta   biomedical sensors   tens cıhaz   helium neon   Biyomedikal Cihaz   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   anolog   mamografi   Pnömatik   management flow   yeni bir   İstanbul Üniversitesi   baskent biyomedikal   yeditepe biyomedikal   avantaj   Biyomedikal proje   leland   puritan bennett   antijen   paraf   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   bacterial strain   Medikal cihazlar onarımı   ingilizce   biyomedikal is   tomografi   notlar   Kan Sayım Cihazı   sanayi   bıtırme odevi   12v dc   biyomedikal makale   medikal serhat   steve jobs   ekg   medikal site   biotech   adobe   Lazerler   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   biyomedikal muhendisligi   bunu   ECG meter   zamana   temel elektronik   medikal ebook   esnas   biomedical image   Gama Kamera   Medikal Lazerler   kisa donem askerlik   behcet disease   Tıpta Son Yenilikler   Cami ses sistemi   ac power   uhf   biyomedikal mühendisliği   Santrüfüj   nanoteknoloji nedir?   tiroid   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   faz   endoskopi   işlemsel Yukseltecler   doku   Yasin Doruk Cagan   aberration   DICOM NEDIR   biyomedikal cihaz teknolojisi   piller   dummies   DİCOM   recin   Biomedical Engineering   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   signals   cerrahi   Dikey Geçiş   analog   vita x   analiz   tıbbi cihaz bakım onarım   gerilim   Biyomedikal Teknikeri   Sintigrafi sistemi   hasta başı monitörleri   biyomedikal teknisyeni   hayati   tsr   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   biomedical applications   medikal cihaz tamiri   rapidshare   pankreas   dreamweaver   Ultrason   biyomedikal staj   bbi   vapor density   medikal fuarı   steren   Bilgisayarlı Tomografi   ethics   Biyoteknoloji   biyomedikal kitap   iMMuNOGENETiK   dopler   enzim   investors business   biomedikal teknikeri   contact   medikal şirket sitesi   frekans   Merkezi ezan vaaz sistemi   biyomedikal kariyer   biomedical engineers   Biomedical   enormous growth   biyomedkal is   kangazı cihazı   Rontgen   hastal   fonksiyonlar   Medicine ebook   polar molecule   kangazi cihazi   ameliyat   rezonans   HEART FAILURE   kimyasal madde   Radyoloji   elektrik elektronik   paralel   web sitesi kurulumu   biyomedikal fuarı   insan kaynaklari   Tomografide kanser riski   Respiratory   akustik   ophthalmic   myo askerlik durumu   clinical information systems   biomedikal   opamp   biyomedikal sirket   protozoa   service capabilities   cochlear implant   Hastabasi Monitoru   english isbn   Electronic Stethoscope   ba lam   tansiyon   Dijital Steteskop   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   nanoscience   daha   Yavuz Nuri Ertas   antenler   anjiyo   akdeniz biyomedikal   biomedical technology and devices handbook   bilgisayarlar   biomedikal cihaz   Acıbadem Hastanesi is   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   dalgan   lamak   kontrol sistemleri   kullan   error codes   geli   Devre Analizi   medical diagnostic tools   qualified medical   sistemi   biyomedikal ebook   mantar   pahal   image processing   biyomedikal odev   mekanik   Medikal Araçların Tanımı   Nanoteknoloji Videoları