Forum
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
Yazar Mesaj
biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:28

Kayıtlı Üye #1189

1 kez 1 mesajda teşekür aldı
-ÖNSÖZ-  |OKUMANIZI MUHAKKAK RİCA EDİYORUM|=çok kısa zamanda 60 mesaja ulaşmışım ama nabayım duramıyorum sitede en az günde 3 saat duruyorum çoğu zaman tek olduğum oluyor sitede bunların sebebi kendi bölümümü yansıtması ve bu siteyi çok sevmem neler mi yapıyorum neler yapmıyorum ki!..  hiç bulamasam eski konulara bakıyorum siteyi geziyorum kişilerin istatistiklerine bakıyorum vb.  farklı aktiviteleri çok seviyorum bunda sabah 8 ders başlangıcı akşam 5 ders bitişi olması faktörü çok fazla ben böyle stres atmayı seviyorum sizlerin hepiniz benden daha çok yoruluyorsunuzdur belkide çoğunuz çalışıyor veya yüksek okul okuyor onun için ben böyle aktivitelere devam ediyorum okuldan geldiğim anda yemek bile yemiyorum direk sitenin başına oturuyorum sitenin yenilerinden olmama rağmen farkında olmadan 4 yıldız olmuşun ama ben buyum ve devam edeceğim gerek biyomedikalle ilgili aktiveitler gerekse site ile ilgili aktivitelerim devam edecek!..

ŞİMDİ konumuza gelelim burada sitenin en... diyip bişeyler söyleyeceğiz .:sitenin en büyüğü,sitenin en fazla yazanı,stenin en günceli fln yazabilirsiniz çok zevkli olacağını düşünüyorum...

[ Düzenlendi 11 Mar 07 saat: 12:11 ]

FATİH ŞEN

Başa dön

biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:32

Kayıtlı Üye #1189

BAŞLIYORUZ!:.

sitenin en fazla makale yollayanı ÇAĞAN ABİ!:.

herkes fikirlerini söyleyebilir söyleyen bi dahaki sefere de söyleyebilir buyrun içinizidekiler dışarı çıksın sitedeki kişilerle ilgili yorumlarınızı yapın!

FATİH ŞEN

Başa dön

kadir
11 Mar 07 saat: 12:00
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

20 kez 16 mesajda teşekür aldı
Sitenin en çok mesaj yazanı YAVUZ ABİ!!!!

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
2. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
yavuznuri
11 Mar 07 saat: 15:44
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

24 kez 23 mesajda teşekür aldı
son zamanların en aktif ikilisi;
kadir ile biyofatih

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
biyofatih26
12 Mar 07 saat: 09:33

Kayıtlı Üye #1189

sitenin en çok pm atanı kadir!:)

en den sonra yazacak bişi bulamadınız mı...

sitenin en büyüğü,sitenin en esprilisi,sitenin en çok neşeli konu açanı,sitenin en çok yardımseveri,sitenin en çok tıbbi konularda konu açanı,sitenin en çok aktivitelerini düzenleyen,sitenin en küçüğü,sitenin en yararlıları,sitenin en çok umud vereni,sitenin en gayretlisi,sitenin en gizemlisi,sitenin en çok aktif üye olmak için başvuranı:):):),sitenin en tecrübelisi gibi yazabilirsiniz bu da benden size öneri!

FATİH ŞEN

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

signals   Medicine   medikal   biyomedikal sirketleri   ophthalmic   Medikal cihazlar onarımı   pahal   Biomedical   Cami ses sistemi   ac power   biyomedikal insan kaynaklari   extrasystoles   Santrüfüj   uhf   paralel   vhf   medikal site   insan kaynaklari   Acıbadem Hastanesi iş   MONİTÖRÜ   endoskopi   12v dc   medikal şirket sitesi   mekanik   biomedikal is   kontrol sistemleri   Hastabaşı   information technology   hastane   devre   onarımı   sanayi   transduser   cerrahi   laboratuar cihazlari   programlar   biomedical research   steve jobs   ecerkan@gmail.com   iMMuNOGENETiK   makine   e107 Forum Teşekür Eklentisi   character behavior   pacemaker   Gama Kamera   Tıbbi cihazlar onarımı   ultrasonik   bacterial strain   doppler   hastabaşı monitörü   vent   ekg   PASC   dummies   elektrik   Nanoteknoloji Videoları   ventilator   Tıbbi cihazlar tamiri   anjiyo   dalgan   biyomedikal tez   dicom sunum   bedsite   Kan Sayım Cihazı   adobe   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   processes   recent developments   molecule   analiz   ritim   biyomedikal mühendisliği   vita x   olsun   biyomedikal bölümü   biyomedkal is   biyomedikal eleman   membran   iki yıllıkların askerlik durumu   ethylene oxide sterilization   yeni bir   hastal   temel elektronik   biyomedikal odev   english isbn   biyomedikal servis   tıbbi cihaz fuarı   Ventilatör   Elektronik kart tamiri   biyomedikal muhendisligi   dikey gecis   atomic force microscope   anatomi   m elektronik   Biyomedikal Cihaz   analog   biyomedikal teknisyeni   biyomedikal kitap   behcet disease   işlemsel Yukseltecler   tıbbi cihaz bakım onarım   Lazerler   Respiratory   yeditepe biyomedikal   service diagnostics   biyomedikal sozlugu   stent   biomedical photonics handbook   lamak   indesign   medikal fuar   leland   Tıpta Son Yenilikler   tomografi   Elektroensefalografi   Nanoteknoloji Nedir   Biyomedikal Cihazlar   Matlab   Sintigrafi   akustik   Sintigrafi sistemi   court decision   approved products   ba lay   tıbbi cihaz bakım   web sitesi açtıracam   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   angelous   electrode   mikro eliza   biyomedikal is   biomedikal engineer   notlar   biyomedikal fuari   pankreas   medikal cihaz   purkinje   kullan   esnas   biomedikal cihaz   investors business   ege biyomedikal   flash   kimyasal madde   protozoa   biyomedikal fuar   medical diagnostic tools   medikal serhat   fonksiyonlar   kristal   Radyoloji   ethics   web sitesi kurulumu   zden   konvertor   Steteskop   Biyoteknoloji   biomedical turkey   myo askerlik durumu   hasta başı monitörleri   Biyomedikal proje   bakteri   Biyomedikal Nedir   defibrilator   dreamweaver   biomedical engineers   Medikal Araçların Tanımı   kısa dönem askerlik   sirketime site   service capabilities   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   diyot   Electronic Stethoscope   kontroll   standart   biyomedikal fuarı   Fakoemilsifikasyon   tibb   Elektronik   geli   fireworks   daha   kanm   Dikey Geçiş   avantaj   Polarografi Cihazı   mamografi   doku   Tomografide kanser riski   biyomedikal muhendisligi nedir   resistance temperature detectors   Bilgisayarlı Tomografi   biotech   medikal fuarı   Hastabaşı monitör tamiri   error codes   ultrasonografi   ameliyat   opamp   radyo vericileri   yazılım   Kadir Guler   laboratuar cihaz   sistemi   rezonans   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   İstanbul Üniversitesi   renkli doppler   kalp   matris   eleman   kamera   input boxes   Biyomedikal   biyomedikal muhendisi   medikal ebook   biomedical image   biomedikal   Medikal Lazerler   Yasin Doruk Cagan   Hastabaşı monitör onarımı   sized computers   rapidshare   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   biyomedikal makale   experienced professionals   extension cables   biyomedikal staj raporu   anolog   Merkezi ezan vaaz sistemi   kavu   faz   nanotechnology   piller   DİCOM   polar molecule   tipsozlugu   Teknoloji   biyomedikal nedir?   common myths   biyomedikal bolumu   organic solids   atomic structure   nanoscience   glass corrosion   test c   nanoteknoloji nedir?   tsr   biomedikal teknikeri   tens   elektronik devreler   abrasion   tansiyon   image processing   puritan bennett   nihon kohden   hayati   Defibrator   temizlik   biomedical applications   enormous growth   Tıpta Son   aberration   biotechnology   sterilazyon   mantar   katarakt   bbi   biyomedikal ebook   zamana   physiologic data   HEART FAILURE   elektro   antijen   biomedical service manuel   helium neon   organic solvents   ingilizce   enerji   steren   Medicine ebook   Hastabasi   Triturus Modül Ayarları   budala   Rontgen   clinical information systems   dopler   Biyomedikal Teknikeri   performance specifications   ba lam   Yapay Sinir Ağları   gerilim   HASTABAŞI   Dijital Steteskop   biyomedikal staj   Medikal kalibrasyon   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   Devre Analizi   Ultrason   radyografi Pozisyonlar   bilgisayarlar   biyomedikal teknik servis   cristian doppler   vapor density   biyomedikal iş   qualified medical   kisa donem askerlik   bedsite monitor   cochlear implant   Işıkla Bilgi İletimi   bunu   commercialization   biyomedikal kariyer   biyomedikal is ara   dr lee   yans   kanallar   radan   kontrol   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   tibbi cihaz bakim   istanbul biyomedikal   multilayer perceptron   biyomedikal sirket   Nanoteknoloji   antenler   benzer   larson   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   c clark   Debimetre   uploaded   contact   Biomedical Engineering   Biyomedikal cihaz teknikerliği   frekans   recin   kta   enzim   hepatit   biomedical sensors   microbiologist   spektrofotometre   m servis   biomedical technology and devices handbook   power generators   dicom   ndan daha fazla   Defibrilatör   ultroson   rmada   paraf   biyomedikal is arama   tibbi cihaz onarim   Acıbadem Hastanesi is   doktorlar   biyomedikal servis manueli   gebelik   belediye anons sistemi   molecular imaging   medikal fuari   Pnömatik   Hastabasi Monitoru   hammacher   tiroid   hemogram cihazi   biyomedikal cihaz teknolojisi   diyaliz cihazi   Nanoteknoloji Videolari   narak   Otomatik Film Banyo Cihazı   kangazi cihazi   baskent biyomedikal   ultrasound   tıbbi cihaz onarım   hastabaşı mönitörü şeması   knowledge management   medikal cihaz tamiri   arterial doppler   flowmetre   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   marmara biyomedikal   DICOM NEDIR   elektronik devre   akdeniz biyomedikal   tens cıhaz   self test   management flow   neonatal patients   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   bıtırme odevi   kangazı cihazı   healthcare knowledge   sst   biyomedikal turkiye   representative   krypton   elektrik elektronik   Yavuz Nuri Ertas   ananda   kal   billable hours   biomedical materials   ECG meter