| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| .;SİTENİN EN leri!.. | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biyofatih26 |
| ||
| | -ÖNSÖZ- |OKUMANIZI MUHAKKAK RİCA EDİYORUM|=çok kısa zamanda 60 mesaja ulaşmışım ama nabayım duramıyorum sitede en az günde 3 saat duruyorum çoğu zaman tek olduğum oluyor sitede bunların sebebi kendi bölümümü yansıtması ve bu siteyi çok sevmem neler mi yapıyorum neler yapmıyorum ki!.. hiç bulamasam eski konulara bakıyorum siteyi geziyorum kişilerin istatistiklerine bakıyorum vb. farklı aktiviteleri çok seviyorum bunda sabah 8 ders başlangıcı akşam 5 ders bitişi olması faktörü çok fazla ben böyle stres atmayı seviyorum sizlerin hepiniz benden daha çok yoruluyorsunuzdur belkide çoğunuz çalışıyor veya yüksek okul okuyor onun için ben böyle aktivitelere devam ediyorum okuldan geldiğim anda yemek bile yemiyorum direk sitenin başına oturuyorum sitenin yenilerinden olmama rağmen farkında olmadan 4 yıldız olmuşun ama ben buyum ve devam edeceğim gerek biyomedikalle ilgili aktiveitler gerekse site ile ilgili aktivitelerim devam edecek!.. ŞİMDİ konumuza gelelim burada sitenin en... diyip bişeyler söyleyeceğiz .:sitenin en büyüğü,sitenin en fazla yazanı,stenin en günceli fln yazabilirsiniz çok zevkli olacağını düşünüyorum... [ Düzenlendi 11 Mar 07 saat: 12:11 ] FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
| | BAŞLIYORUZ!:. sitenin en fazla makale yollayanı ÇAĞAN ABİ!:. herkes fikirlerini söyleyebilir söyleyen bi dahaki sefere de söyleyebilir buyrun içinizidekiler dışarı çıksın sitedeki kişilerle ilgili yorumlarınızı yapın! FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Mesaj Sayısı: 384 20 kez 16 mesajda teşekür aldı | Sitenin en çok mesaj yazanı YAVUZ ABİ!!!! "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | son zamanların en aktif ikilisi; kadir ile biyofatih BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
| | sitenin en çok pm atanı kadir!:) en den sonra yazacak bişi bulamadınız mı... sitenin en büyüğü,sitenin en esprilisi,sitenin en çok neşeli konu açanı,sitenin en çok yardımseveri,sitenin en çok tıbbi konularda konu açanı,sitenin en çok aktivitelerini düzenleyen,sitenin en küçüğü,sitenin en yararlıları,sitenin en çok umud vereni,sitenin en gayretlisi,sitenin en gizemlisi,sitenin en çok aktif üye olmak için başvuranı:):):),sitenin en tecrübelisi gibi yazabilirsiniz bu da benden size öneri! FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||