| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Fuat Baykal | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| FBaykal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #848 Kayıt Tarihi: 09 Dec 06 saat: 16:37Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 6 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | KİŞİSEL BİLGİLER T.C Kimlik No : 26467361836 Adı Soyadı : Fuat BAYKAL Doğum Yeri Ve Tarihi : Ankara 15/02/1984 Adres : Başçavuş Sok No:37/3 Esat ANKARA Telefon : 05053417812 E-mail : fuat.baykal©gmail.com EĞTİM DURUMU Lise : Zonguldak Anadolu Teknik Lisesi Bölüm : Elektronik Üniversite : Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bölüm : Biyomedikal Tıbbi Cihaz Teknolojisi BİLGİSAYAR BİLGİSİ Teknik Destek,Donanım,Yazılım,Network Bilgisi Ms Office Programları,Windows XP İşletim Sistemi,Basic Programlar. YABANCI DİL İngilizce : Okuma (iyi) , Yazma (iyi), Konuşma (iyi) EHLİYET Sınıf : B Sınıfı Süre : 4 Yıllık Aktif İŞ DENEYİMİ Firma : Bioteknik Biyomedikal Teknoloji Ltd.Şti Görev : Teknik Servis Firma : Mert Labaratuar Cih.Ltd.Şti Görev : Teknik Servis Firma : Deniz Medikal Görev : Teknik Servis Firma : EMA Ltd.Şti Phillips Yetkili Distributoru Görev : Stajer/Teknik Servis REFERANSLAR Adı Soyadı / Şirket / Pozisyon :Murat KAZANCI /EMA Ltd.Şti /Servis Uzmanı Telefon : 05333460298 Adı Soyadı / Şirket / Pozisyon : Figen ULAŞ /Mert Lab.Cihz.Ltd.Şti /Genel Müdür CEO Telefon : 03124787892 Adı Soyadı / Şirket / Pozisyon :Zafer ÜNER / EMA Ltd.Şti / Servis Mühendisi Telefon :05334885495 Adı Soyadı / Şirket / Pozisyon : Mustafa KOÇAK / Deniz-Med / Teknik Servis Telefon : 05354547637 Adı Soyadı / Şirket / Pozisyon : Emre AĞ / Bioteknik / Servis Şefi Telefon : 05556376900 | ||
| Başa dön |
| ||
| FBaykal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #848 Kayıt Tarihi: 09 Dec 06 saat: 16:37Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 6 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Ankarada iş arıyorum cv'im bu yardımlarınızı bekliyorum... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor