| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| fıkra | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | >>>>>Memleketin birinde 3 kere camiye gitmeyeni idam >>>>> ediyorlarmis. >>>>> Usulen idam edilmeden önce 3 dilegini >>>>>yerine >>>>> getiriyorlarmis. >>>>> Adamin teki 3 kere gitmemis ve tabii >>>>>yakalanmis. Idam >>>>> edilmeden önce >>>>> sormuslar: - Ilk dilegin ne? >>>>> - Vezirin karisiyla beraber olmak >>>>>istiyorum! >>>>> Vezir "olmaz" dese de padisah "mecbur" >>>>>demis ve adam >>>>> vezirin karisiyla beraber olmus. Adam >>>>>ikinci dilegi olarak >>>>> padisahin karisiyla beraber olmayi >>>>>seçmis. Bu sefer >>>>> padisah "hayir" dese de herkes itiraz >>>>> >>>>> edince mecbur kalmis. >>>>> - Son dilegin ne? >>>>> Adam, bir vezire, bir padisaha bakmaya >>>>>baslamis. Aradan 5 >>>>> dakika geçtikten sonra vezir bakmis >>>>>namus elden gidecek: >>>>> - Ben bunu sanki camide gördüm gibi >>>>>geldi, diyince padisah >>>>> da: >>>>> - Ne gibisi lan ! Yanimda kiliyordu... ![]() bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | sokmuş lafı >>Delikanli ucakta guzel bir sarisinin yanina dusmus. Hemen sarkmis >>sarisina; "yanyana otururken muhabbet edilirse seyahat cok kisa surer,hadi >>konusalim" demis. >>Sarisin okudugu kitabi yavasca kapatarak "ne uzerine konusmak istersin" >>demis. Delikanli "valla bilmemki....mesela nukleer enerjiye ne dersin?" >>Sarisin; "enteresan bir konu, olabilir ,ama once sana bir soru >>sorayim...At inek ve geyik ayni seyi yerler..yani ot...ama cikartirlarken >>geyik kucuk parcalar halinde, inek lappadanak parcalar halinde, at da >>pismaniye toplari gibi cikartir. Neden oldugunu biliyor musun?" >>Delikanli ; "valla en ufak bir fikrim yok" demis, >>bunun uzerine sarisin; >>"bi boktan anlamazken nukleer enerjiyi nasil tartisabilecegini >>zannediyorsun ?" bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | CENNETTE NİKÂH. >>>>>> >>>>>> >> >>>>>> >>>>>> >>Evlenme hazırlığı içinde olan bir çift trafik kazasinda ölüp >>>>>> >>>>>> >>Cennete >>>>>> >>>>>> >>giderler. Damat adayi durumu gorevli melege anlatarak evlenip >>>>>> >>>>>> >>Evlenemeyeceklerini sorar. >>>>>> >>>>>> >>"Bir bakayım" der, gorevli melek. >>>>>> >>>>>> >>Aradan 3 ay geçtikten sonra görevli melek magdur cifte Sevinçli >>>>>> >>>>>> >>haberi >>>>>> >>>>>> >>vermek için "Hersey ayarlandi. Sizi Evlendirebiliriz" der. >>>>>> >>>>>> >>"Şey... Biz dusundukde, Acaba Evliliğimiz yürümezse bizi >>>>>> >>>>>> >>bosayabilirmisiniz ?" diye sorar Damat adayi. >>>>>> >>>>>> >>Görevli melek gök gürültüsü sesiyle son derece kizgin bir >>>>>>Şekilde; >>>>>> >>>>>> >>"Siz Manyak mısınız? Cennette bir imam bulabilmek icin 3 Ayımı >>>>>> >>>>>> >>verdim. >>>>>> >>>>>> >>Avukat bulmak ne kadar surer tahmin edebiliyor >>>>>>musunuz?"... bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | çok güzeller, eline sağlık kardeş BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | sağol nihayet girdim içeri bu benim zaferim sayılır artık:) bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Adamın biri bayağı günah işlemiş.Bir papaza günah çıkartmaya gitmiş. "Papaz efendi ben çok günah işledim. Mesela dün komşunun küçük kızı geldi. Yağmur yağdı şimşek çaktı ben bir günah işledim." "Allah affeder oğlum".. "Önceki gün de büyük kızı geldi. Yağmur yağdı şimşek çaktı ben bir günah işledim." "Allah affeder oğlum".. "Daha önceki gün de komşumun karısı geldi. Yağmur yağdı şimşek çaktı ben bir günah işledim." Tamam oğlum Allah affeder affeder de, sen yavaş yavaş gitsen. Hava da bozmaya başladı zaten. Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu" BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | abi ikiside az değil valla ğüzel olmuş:) bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | hapçı tavşan Bir tavsan ormanda kosarken, esrar saran bir zürafa görür. Ona: Dostum Zürafa, içme bunu, sagligina zararli, kosalim form tutalim der ve baslar bunlar kosmaya. Biraz sonra kokain çekmeye hazirlanan bir fil görürler ve Fil arkadasim, kokaini birak, gel bizimle koş beraber form tutalim diyerek ikna eder. Biraz kostuktan sonra kendine eroin enjekte etmeye hazirlanan aslani görürler. Sevgili aslan kardes, batirma kendine bunu, gel bizimle koş, sana da iyi gelir der ve aslan yaklasir tavsana ve yumrugunu indirir tavsanin suratına. Digerleri şaşkın; Niye yaptin bunu , iyiligimizi istiyordu. Bu salak her extacy aldiginda ormanda deli gibi kosturuyor ![]() ![]() bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Ünlü Bir Öykü-Doyumsuzluk
BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Gerçekten çok anlamlı bir yazıydı.insan sürekli bişeyleri elde etmek için uğraşıyor taki elde edene kadar.benimde yaşadığım bi örnek vardı.ordan çok emin bişekilde biliyorum. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | sanki gerçek kokusu var ? öyleyse hakkaten ilginç BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| bilal |
| ||
biyomedikal tekni![]() Kayıtlı Üye #751 Kayıt Tarihi: 26 Nov 06 saat: 09:59Üniversite:: kocaeli üniversitesi Mesaj Sayısı: 38 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | eğerki gerçekse insanlık için büyük utançtır MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | sanmıyorum ya.bu iş oflu hocanın işinemi dönüyor.oflu hoca demişken karadenizli olarak bari bilmeyenler için fıkrasınıda anlatayım. Memleketimizin bir yerinde hoca sıkıntısı varmış.Durumdan hayli bunalan insanlar başlarına imam ararlar.Dönüp dolaşır oflu bi tane adamı bulurlar.Sen oflusun imamlıkta yapabilirsin derler.Epey bi ısrar ederler.Ofluda geri çeviremez. Gel zaman git zaman oflunun hocalığı devam eder.Derken bir gün köyde bi cenaze olur.Milllet cenazeyi alır hocanın yanına gelir.Hoca bilmez tabi cenaze defnetmeyi.İnsanlarada bişey diyemez.Siz bırakın gidin der.Ben halledeceğim der.Köylü gider.Hoca da tabutu dereye atar.Tabutun akıbetini soran köylülerede ben okudum o uçtu der.Çaresiz inanan köylüler işlerine dönerler.Derken aradan pek bi zaman geçmeden aşağıki köyden insanlar omuzlarında az önceki tabutla gelirler.Durumu oflu hocaya bildirir tabi köylüler.Hocaya hesap sormaktadırlar.Hani okumuştunda uçmuştu.hoca da şeytana pağucu ters giydiren kıvrak zekasıyla bu iştende sıyrılmasını bilmiştir tabi. Ey cemaat demiş.Merhumu ben okudum o uçti.Yukarda ne ettiyse tekrar geriye düştü... | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | bu oflu hocayı İsmail Türüt klibinde çekmişti çok iyi hatırlıyorum aynen anlattığın gibiydi BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | AUDI : Another Ugly Deutsche Invention (Bir diger çirkin Alman Icadi) BMW : Brings Me Women(Bana Hatunlari Getirir) FIAT : Failure in Italian Automotive Technology (Italyan Otomotiv Teknolojisinin Hatası) FORD : Fast Only Rolling Downhill(sadece yokus asagi hizlanir) SAAB : Shape Appears Ass-Backwards( Popo Görünümlü) HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... Umariz hiçbirseyin sürülebilir ve pahali olmadigini anlamissinizdir) VOLVO : Very Old Looking Vehicular Object (Çok eski görünüslü araç) PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything (Zengin züppe bebelerinin herseye sahip oldugunun kaniti) HONDA : Had One, Never Did Again (Bi tane var, bir daha asla) JEEP : Just Eats Every Penny (Son kuruşuna kadar tüketir) JAGUAR : Just A Guess U Are Rich (Sadece zengin oldugunu tahmin ediyorum) KIA : Keep It Away (Benden uzak tut) MERCEDES - BENZ : My Expensive Race Car Emits Dense Exhaust Smoke - But Efficiency Near Zero (Pahalı arabam feci egsoz gazı cıkarır - Ama performansı nerdeyse sıfır) TOYOTA : To Operate Your Own Terrific Automobile (Kendi korkunç otomobilini yonetmek) VOLKSWAGEN : Very Old Lowered Kinky Sedan With A Great Engine Noise (Muhtesem motor sesli acayip ufaltılmış sedan!) BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor